Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
-
20
g de levure boulangère fraîche
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) -
400
g de farine manitoba
of 400 g de farine pour pizza - 1 c. à café de sel
Garniture
- 30 g d'olives noires dénoyautées
- 30 g de fromage provolone, en dés (env. 1-2 cm)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ gousse d'ail
- 100 g de tomates-cerises, épépinées et coupées en deux
- 2 - 3 feuilles de basilic séché, lavées et essorées
- ½ c. à café de sel
- 50 g de courgettes, en dés (d’env. 1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2071 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia au romarin
2h 30 min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Émincé de poulet Parmentier
1h 15 min
Polenta
1h
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1h
Croissants viennois
1h 30 min
Pizza alla romana
Nenhuma avaliação
Baguette
1h 45min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10 min
Focaccia aux anchois
1h 45min
Curry de poulet
35 min
Focaccia croustillante
2h 10 min