Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de bière
- 120 g de farine de blé
- ½ c. à café d'ail en poudre
- ½ c. à café de persil séché
- 1 c. à café de levure déshydratée
- 1 c. à café de sel fin
- 500 g de filet de cabillaud, sans la peau et sans les arêtes, coupés en bâtonnets (2 x 6 cm) (voir conseil)
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de passata
- ½ c. à café de sucre (optioneel)
- 1 pincée de bicarbonate de soude
- 300 g d'huile de friture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1321 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 26.16 g
- Koolhydraten
- 26.43 g
- Vetten
- 10.44 g
- Vezels
- 2.06 g
Alternatieve recepten
Bœuf laab
1h 5min
Riz au mélange de légumes
55min
Rouleaux de printemps
55min
Kebabs de boulettes de poulet au riz
1h 40min
Paella aux haricots rouges
55min
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1h 30min
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40 min
Saumon balsamique et nouilles de courgette
25min
Biscuits citronnés
1 godz. 45 min
Tranche de caramel salé
2 Std. 40 Min
Pâté aux champignons
45 min
Nouilles sautées aux légumes
30 min