Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de bière
- 120 g de farine de blé
- ½ c. à café d'ail en poudre
- ½ c. à café de persil séché
- 1 c. à café de levure déshydratée
- 1 c. à café de sel fin
- 500 g de filet de cabillaud, sans la peau et sans les arêtes, coupés en bâtonnets (2 x 6 cm) (voir conseil)
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de passata
- ½ c. à café de sucre (optioneel)
- 1 pincée de bicarbonate de soude
- 300 g d'huile de friture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1321 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 26.16 g
- Koolhydraten
- 26.43 g
- Vetten
- 10.44 g
- Vezels
- 2.06 g
Alternatieve recepten
Quiche d'Halloween
2 godz.
Pâtes fraîches
1h
Pizza Margherita
2h 10 min
Pâtes aux anchois et miettes de pain
45 min
Cheesecake cuit
3h 10 min
Granité au café
Geen beoordelingen
Glace au babeurre à la framboise et à l'orange
Geen beoordelingen
Roulés de dinde au gorgonzola
1h
Mini pizzas
1 godz. 20 min
Steak tartare
30 min
Couscous à l'agneau et aux légumes
50 min
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40 min