Japanisches Chicken-Curry
TM31 TM5 TM6

Japanisches Chicken-Curry

3.2 (18 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g Butter
  • 100 g Zwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
  • 400 g Pouletbrustfilets, in Stücken (2-3 cm)
  • 200 g Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
  • 100 g Karotten, fein geschnitten (1 cm)
  • 150 g Tomaten, in Stücken (2-3 cm)
  • 500 g Wasser
  • 100 g japanischer Instant-Currywürfel

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1393 kJ / 333 kcal
Eiwitten
30.8 g
Koolhydraten
29.2 g
Vetten
9.79 g
Vezels
11.35 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten