![Rind an Tamarindensauce mit Klebreis Rind an Tamarindensauce mit Klebreis](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8A3A1372-FC9A-4754-B02D-60B133F38AAB/Derivates/113A564A-DDB2-47AD-ACBC-45C67A7BCF4A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Reis, glutenhaltig
- 1500 g Wasser
- 1 TL Koriandersamen
- 1 TL Kreuzkümmel
- 2 Sternanis
- 50 g Zitronengras, frisch, in Stücken (1 cm)
- 70 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Galangal-Wurzel (Thai Ingwer), frisch, fein geschnitten
- 1 roter Chili, alle Sorten, ohne Samen
- 20 g pflanzliches Öl
- ¼ TL Zimt
- 70 g Tamarindenpaste (siehe Tipp)
- 30 g Palmzucker, alle Sorten
- 400 g Kokosnussmilch
- 1 Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
- ½ TL feinkörniges Salz, nach Belieben
- 600 g Rindsschulter, in Streifen (1 x 2 cm)
- 100 g Maiskölbchen, in Stücken (2-3 cm)
- 100 g rote Peperoni, gewürfelt (1 cm)
- 50 g chinesischer Sellerie, in Stücken (1 cm)
- 50 g Cashewkerne, roh
- 10 Zweigchen Koriander, zerkleinert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2363 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15min
Rindsstroganoff
45min
Lachs mit Dill-Senfsauce
1h 30min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Hähnchen-Pilaw
45min
Avocadosuppe mit Garnelen
15min
Muscheln nach Seemannsart
30min
Balsamico-Lachs und Zucchetti-Nudeln
25min
Teriyaki-Pouletschenkel
2h 5min
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 мин.
Shrimps-Lachs-Spiesse mit Spinat-Kartoffeln
1h 15 min