Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 10 g vegetable oil, plus extra for frying
- 100 g smoked bacon, cut in cubes (2-3 cm)
- 450 g braising steak, cut in cubes (3 cm)
- 1 tbsp wheat flour
- 150 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 300 g red wine, full-bodied
- 1 bouquet garni
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground pepper, to taste
- 150 g fresh white button mushrooms, cut in quarters
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3082 kJ / 735 kcal
- Eiwitten
- 79 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise sauce
15min
Creamed Corn
30 Min
Gefilte Fish
1 Std. 10 Min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 godz. 30 min
Duck foie gras
24h
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Veal in tuna sauce
Geen beoordelingen
Béarnaise Sauce
15min
Party popcorn
1 godz.