![Boeuf bourguignon Boeuf bourguignon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/10EC656F-7FDF-4F83-8DFC-92844641A245/Derivates/65C8A70F-43D0-4109-8D08-333DC03EFDEC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 10 g vegetable oil, plus extra for frying
- 100 g smoked bacon, cut in cubes (2-3 cm)
- 450 g braising steak, cut in cubes (3 cm)
- 1 tbsp wheat flour
- 150 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 300 g red wine, full-bodied
- 1 bouquet garni
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground pepper, to taste
- 150 g fresh white button mushrooms, cut in quarters
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3082 kJ / 735 kcal
- Eiwitten
- 79 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Béchamel sauce
15 Min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Béarnaise Sauce
20 min
Caipirinha
5 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 Min
Salmorejo
10 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Beurre blanc
15 Min
Roquefort Sauce
20 min