Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato sauce
- 2 cm fresh ginger root, peeled, cut in pieces
- 1 red chilli, cut in halves and deseeded
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp salt
- 2 tomatoes, cut in quarters (approx. 200 g)
Crab filling
- 20 g fresh coriander leaves
- 1 tbsp lemon zest
- 1 garlic clove
- 1 tsp salt
- 1 red chilli, cut in halves and deseeded
- 1 pinch ground cumin
- 300 g crab meat, fresh, without shell
- 8 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- oil, for frying
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu
5h 20 min
Gougères
55 min
Peach Juice
2h 10 min
Mixed Herbs Rice
35 menit
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10 min
Tiramisu
5h 20 min
Clams marinières
30min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Green Tea Crème Brûlée
2h 35min
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2h 30min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1h
Baby-friendly Chicken Liver Parfait
20 min