Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 sprig fresh rosemary
- 600 g turkey breast fillet, skinless, boneless, butterflied
- 8 processed cheese slices
-
260
g pancetta, sliced
of 260 g prosciutto, sliced - 1 garlic clove
- 1 shallot, cut in half
- 30 g butter
- 300 g water
- 200 g dry white wine
- ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 20 g dried porcini mushrooms, soaked and squeezed
- 5 drops Worcestershire sauce
- 50 g cream, min. 30% fat
- 2 pinches freshly ground black pepper
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Eiwitten
- 263 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 255 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
2h 5min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
Geen beoordelingen
Browned Turkey Strips
15min
Plum slice
1h 30min
Cannelloni
1h 20min
Mr. Tomato Head
1h
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
50min
Champagne Grapefruit Sorbet
8h 15min
Floating Islands
40min
Custard Layers
2h 20min