Apparaten en Accessoires
Gevulde veggieslakken
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
10 stuks
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
5 g
Calorieën
243 kJ /
58 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
2.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kinderen in de keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Fruitkroon
Geen beoordelingen
Crème karamel (flan)
5u. 30min
Alpenmacaroni
45min
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Pompoen vingers
1u. 30min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1u. 30min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1u. 40min
Advocaat
10min