Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g water
- 70 g courgette, fijngesneden (0.5-1 cm)
- 80 g basmati rijst
- 4 tomaten (Ø min. 5-6 cm )
- 15 g extra vergine olijfolie
- 1 el balsamicoazijn
- 1 - 2 snuifjes fijn zout
- 20 g Parmezaanse kaas, in schilfers
- 60 g tonijn in olie (uit blik), goed uitgelekt
- 2 groene olijven, ontpit
- 1 smeltkaas plakje
- 4 - 5 verse basilicumbladeren, gewassen en gedroogd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 820 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 20.1 g
- Vetten
- 9.1 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Geen beoordelingen
Sushi donuts
50min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Appeltaart
Geen beoordelingen
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 min
Vegan bananen-kokoscake
Geen beoordelingen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Rode ogen gevulde eieren
Geen beoordelingen
Mai tai
10min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20 min