Apparaten en Accessoires
Aardappelgoulash
Voorbereiding 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
ui in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
wortel in stukken150 g
-
olijfolie30 g
-
lente-uitjes in ringen100 g
-
paprika rode en groene, in beetklare stukken100 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukken (ongeveer 2,5 x 2 cm)500 g
-
aardappelen in beetklare stukken350 g
-
water400 g
-
citroenschil, geraspt1 tl
-
gedroogde dragon1 tl
-
marjolein, gedroogd1 tl
-
pikante paprikapoeder½ - 1 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
4 el zure roomvolle room4 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26 g
Calorieën
2159 kJ /
516 kcal
Vetten
35 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
23 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Fideuá van groenten
40min
Champignons of zwammen met look
20min
Amandelbretzels
Geen beoordelingen
Minestrone
45min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1u. 5min