Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g ui, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 150 g wortel, in stukken
- 30 g olijfolie
- 100 g lente-uitjes in ringen
- 100 g paprika, rode en groene, in beetklare stukken
- 500 g varkensschouderlap, ontbeend, in stukken (ongeveer 2,5 x 2 cm)
- 350 g aardappelen, in beetklare stukken
- 400 g water
- 1 tl citroenschil, geraspt
- 1 tl gedroogde dragon
- 1 tl marjolein, gedroogd
- ½ - 1 tl pikante paprikapoeder
- ½ tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 4 el volle room
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2159 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappelsoep met curry
35 min
Kreplach
55min
Rundergoulash met deegballetjes
1 godz. 30 min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Huzarensalade
25 min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Groenteflan
1 godz. 35 min