Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
- ½ cube de levure fraîche (20 g)
- 400 g de farine fleur
- 30 g d'huile d'olive et un peu pour graisser le récipient
- 1 ½ c. à café de sel
Garniture
- 300 g de mozzarella, en morceaux (2-3 cm)
- 400 g de tomates en morceaux, sans graines (voir conseil)
- 40 g d'huile d'olive, et un peur pour le moule
- 1 c. à café de sel
- 6 feuilles de basilic frais, lavé et séché
- 100 g de jambon, en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3558 kJ / 851 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain à la patate douce et à la banane
Geen beoordelingen
Beignets de filets de perche
1 Std.
Frappé banana split
15 Min
Croissants aux noisettes
1 Std. 40 Min
Émincé de poulet Parmentier
1 Std. 15 Min
Pizza quatre saisons
1 Std. 30 Min
Calzone
2h 50min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 Min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1 Std. 30 Min
Mud cake
2h 30min
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40min
Brownies
1 Std.