Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 220 g d'eau à température ambiante
- 1 c. à café de sucre
- 15 g de levure fraîche
- 400 g de farine pour pizza
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 200 g de mozzarella, de type tressée
- 6 filets d'anchois, conservés dans de l'huile
- 250 g de tomates pelées égouttées
- 1 pincée de sel
- 4 cœurs d'artichaut à l'huile, coupés en quartiers
- 50 g champignon à l'huile
- 50 g d’olives de variété Taggiasca
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3435 kJ / 821 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffins au chocolat à l’Egg poacher
40 min
Bananes à la sauce coco-cannelle
30 min
Birchermüesli
1h 10 min
Gâteau des rois
2h 15 min
Capuns des Grisons (Spécialité grisonne)
35 Min
Focaccia sucrée aux noisettes
1 Std. 45 Min
Tarte au chocolat au lait et fraises
4h 45 min
Focaccia à la farine d'épeautre
2j 30 menit
Gâteau à la crème
45 Min
Gâteau à l'Ovo
55 Min
Tourte aux amandes et chocolat blanc
2 Std. 50 Min
Gâteau aux carottes argovien
2j