Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 220 g d'eau à température ambiante
- 1 c. à café de sucre
- 15 g de levure fraîche
- 400 g de farine pour pizza
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 200 g de mozzarella, de type tressée
- 6 filets d'anchois, conservés dans de l'huile
- 250 g de tomates pelées égouttées
- 1 pincée de sel
- 4 cœurs d'artichaut à l'huile, coupés en quartiers
- 50 g champignon à l'huile
- 50 g d’olives de variété Taggiasca
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3435 kJ / 821 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au safran de Mund
45min
Shake protéiné choco-vanille
10 min
Fougasse aux olives
2 godz. 20 min
Tarte flambée vaudoise
1 Std. 30 Min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1h 10 min
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min
Pommes de terre bleues-crème de petits pois
45min
Capuns des Grisons (Spécialité grisonne)
35min
Pizza au saumon fumé
1h
Pizza quatre saisons
1 Std. 30 Min
Mousse au chocolat noir et caramel
4h 30min