Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 100 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 20 g de vinaigre de cidre
- 50 g de sucre de canne complet (ou de sucre brut)
- 130 g de concentré de tomate
- 400 g de tomates pelées
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café de paprika doux
- 1 - 2 pointe(s) de couteau de poivre de Cayenne, moulu, selon les goûts
- ¼ c. à café de clous de girofle, moulus
- ¼ c. à café de poivre de la Jamaïque, moulu
- 1 pincée cannelle, moulue (optioneel)
- 2 - 3 pincées de noix de muscade, fraîchement moulue (optioneel)
- 1 feuille de laurier, sèche (optioneel)
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 819 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM6)
2h
Biscuits aux noix
1h 15min
Beurre
40min
Glace au yogourt et à la pêche
20 Min
Pâte de base pour pain
24h 30min
Toffes (bonbons au caramel)
2h
Champignons en saumure
6 godz. 30 min
Petits pains au lait
2 Std. 5 Min
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Pie au bœuf et à la bière
1h 40 min.
Schiacciata aux raisins
Geen beoordelingen
Sauce tomates à l'espagnole
25 min