Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten, halbiert
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio)
- 80 g trockener Weißwein
- 1 Pck. Safran, gemahlen (0,1 g)
- 700 g Geflügelbrühe, heiß
- ½ TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2233 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Sauce all'amatriciana
20 min
Risotto Milanese
35 Min
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Risotto
30min
Tomaten-Risotto
35 Min
Spargel-Safran-Risotto
35 Min
Risotto mit Steinpilzen
50min
Risotto alla Milanese
35 Min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
Risotto mit Varianten
40min
Steinpilz-Risotto
40min