Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz - 470 g Weizenmehl Type 550
- 2 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 20 g natives Olivenöl
- 20 g Wasser
- 2 - 4 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 2 - 3 Prisen grobes Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1397 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Risotto
30 Min
Focaccia mit Tomaten
40min
Risotto milanese
35 Min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Focaccia mit Thymian
1 Std. 55 Min
Focaccia mit Rosmarin
1 Std.
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
Risotto alla Milanese
35 Min
Tomaten-Focaccia
2h 10min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45 min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2h