Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Wasser
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 1 ½ TL Fleur de Sel
- 50 g Olivenöl
- 1 Stängel Rosmarin, frisch, abgezupft
- 200 g Cherry-Tomaten
- 125 g Büffel-Mozzarella (1 Kugel), abgetropft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 927 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Focaccia mit Tomaten
40min
Focaccia mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Mozzarella-Thymian-Focaccia
2 Std.
Knusprige Focaccia
2h 10min
Focaccia mit Thymian
1h 55min
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Risotto alla Milanese
35 Min
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52 godz.
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2 Std.