![Tomaten-Focaccia Tomaten-Focaccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0B306682-D4D7-466B-A615-380CC24ECB9A/Derivates/d1b850d5-3117-48f9-978f-0e8453501207.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Wasser
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 1 ½ TL Fleur de Sel
- 50 g Olivenöl
- 1 Stängel Rosmarin, frisch, abgezupft
- 200 g Cherry-Tomaten
- 125 g Büffel-Mozzarella (1 Kugel), abgetropft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 927 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia auf apulische Art
1u. 40min
Focaccia mit Tomaten
40min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Focaccia mit Gewürzöl
4 godz. 15 min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2h
Focaccia mit Kirschtomaten
2u. 45min
Focaccine
2h
Focaccia mit Rosmarin
1h
Ciabattabrötchen
1u. 40min
Ciabatta
3h 45min
Pesto-Schleifen
2h 40min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min