Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 80 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Stücken (3 cm), angefroren
- 1 Zwiebel (60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 60 g Olivenöl
- 2 TL Tomatenmark
- ½ TL Zucker
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ¼ TL Chiliflocken
- 1 Msp. Zimt
- 150 g kurze Nudeln, aus Hartweizengrieß (z.B. Penne Piccoli, Garzeit 6 Minuten)
- 200 g Möhren, längs halbiert, in dünnen Scheiben
- 200 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 480 g), abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2330 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Auberginen-Pasta
30 min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55 Min
Asiatischer Reis mit Gemüse
45 Min
Risotto alla Milanese
35 min
Pasta alla Putanesca
45 Min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35 min
Sauce alla Puttanesca
25 Min
Tomaten-Kapern-Pasta
35 min
Bohnensuppe mit Nudeln
40 Min
Makkaroni mit Paprika-Tomaten-Ragout
1 Std. 10 Min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40 Min
Frische Tomaten-Pasta
25 Min