Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Auberginen (ca. 600 g)
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 60 g Gruyère Käse, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- Olivenöl zum Einfetten
- 100 g Zucchini, in Stücken
- 100 g rote Paprika, in Stücken
- 200 g Tomaten, halbiert und entkernt
- 100 g Champignons, halbiert
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1217 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sommergemüse-Ragout mit Feta-Päckchen
40 Min
Champignons mit Blattspinat-Füllung
40 Min
Mini-Auberginen-Pizzen
1 Std.
Champignonköpfe à la Provence
1 Std.
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1h 20min
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1 Std.
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35 Min
Erbsen-Zucchini-Küchlein
1 Std.
Pilz-Ragout mit gebratenem Feta
40 Min
Auberginen-Zucchini-Auflauf mit Hackfleisch
1h 15 min
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1h 50min