![Pera y jamaica al horno Pera y jamaica al horno](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7A20BD5C-5235-4D8A-BE9A-91DC9E5150E2/Derivates/C5963ABD-20A7-4549-87F5-2B70DC5B9035.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema batida
- 25 g de azúcar
- 200 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Peras al horno
- 25 g de flor de jamaica
- 170 g de agua
- 55 g de azúcar
- 2 peras
- 55 g de hojuelas de avena
- 30 g de harina
- 100 g de mantequilla sin sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1903 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada fresca con aderezo de pepino
10 min
Avena para desayunar
13óra
Gelatina de café y almendras
1 Std. 15 Min
Agua de avena y manzana
5 min
Flan de cacao
4h 45 min
Aguachile de jícama
15min
Natilla de mango
1h 10min
Cheesecake de mora azul
5 godz.
Postre de jícama
1 Std. 15 Min
Gelée de mango
15min
Pan francés vegano
30min
Oefs en cocotte (huevos en cazuela)
40 Min