Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema batida
- 25 g de azúcar
- 200 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Peras al horno
- 25 g de flor de jamaica
- 170 g de agua
- 55 g de azúcar
- 2 peras
- 55 g de hojuelas de avena
- 30 g de harina
- 100 g de mantequilla sin sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1903 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jugo integral de zanahoria
5min
Agua de calabaza en tacha
10min
Mousse de moras
5h
Annin tofu (gelatina de almendra)
7h
Tartalaza
1 godz. 30 min
Manzanas al tequila
35min
Mazapán de almendras y cocoa
30min
Agua de chayote
10min
Clafoutis de higo
1 godz. 30 min
Salsa de xoconostle y morita asado
20min
Agua de alfalfa, lechuga y limón
5min
Queso de nuez
30min