Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 600 g de agua
- 8 chilacayotes
- 20 g de aceite
- 60 g de cebolla
- 90 g de chile poblano, desvenado, sin semillas y en trozos.
- 2 cditas de sal gruesa
- 7 hojas de epazote
- ½ diente de ajo
- 150 g de champiñones
- 150 g de elote, sólo los granos
- 100 g de requesón
Pipián
- 120 g de queso cotija, en trozo
- 10 g de chile guajillo, sin semillas
- 20 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 1 tortilla de maíz
- 5 g de ajonjolí blanco, tostado
- 160 g de jitomate, en cuartos
- 150 g de pasta de pipián
- 100 g de caldo de verduras
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1428 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Romeritos veganos
1 Std.
Tinga de setas
25 Min
Entomatado de res con verdolagas
1 Std.
Hongos al pastor
20min
Chiles chipotles dulces
1 Std.
Sopa de hongos con huitlacoche
25 Min
Chile en nogada vegetariano
25 Min
Mole de olla vegetariano
1 Std.
Pancita de hongos
1 Std.
Sopa de verdolagas
50 Min
Pozole de setas
1 Std.
Caldo de habas con nopales
9 godz.