![Chilacayotes rellenos con pipián Chilacayotes rellenos con pipián](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B32DE02A-0242-4C44-88F1-BCE62570F8CB/Derivates/EC9B917C-36F7-456C-B920-CBD365DE60C1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 600 g de agua
- 8 chilacayotes
- 20 g de aceite
- 60 g de cebolla
- 90 g de chile poblano, desvenado, sin semillas y en trozos.
- 2 cditas de sal gruesa
- 7 hojas de epazote
- ½ diente de ajo
- 150 g de champiñones
- 150 g de elote, sólo los granos
- 100 g de requesón
Pipián
- 120 g de queso cotija, en trozo
- 10 g de chile guajillo, sin semillas
- 20 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 1 tortilla de maíz
- 5 g de ajonjolí blanco, tostado
- 160 g de jitomate, en cuartos
- 150 g de pasta de pipián
- 100 g de caldo de verduras
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1428 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pancita de hongos
1 godz.
Caldo de habas con nopales
9 Std.
Tinga de setas
25 min
Sopa de garbanzos con nopales
50min
Atole de amaranto
20 Min
Soya al pastor
40 min
Tinga de col
35min
Pay de camote enmielado
1 godz. 40 min
Mole chiapaneco
30 min
Romeritos
1 godz. 40 min
Manzanas al tequila
35min
Pozole de setas
1 godz.