Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de zanahorias, en bastones (5 cm x 0.5 cm)
- 3 cdas de aceite de coco
- 2 dientes de ajo, aplastados
- 1 ½ cdita sal
- 1 pizca pimienta molida
- 2 cdas hojas de salvia fresca
- 2 cdas orégano fresco
- 3 cdas hojas de menta frescas
- 1000 g agua
- 100 g quinoa en grano
- 250 g de mezcla de arroz salvaje
-
6
cebolla cambray, picada
of 60 g echalot, picado - 120 g pimiento rojo, en cubos (1 cm)
- 2 - 3 limones verdes, la ralladura y el jugo, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hinojo horneado con crema de jitomate - Sopa verde con crutones
Geen beoordelingen
Burritos veganos
55min
Mole de huitlacoche
20 Min
Fondo vegetariano
1h 35min
Gnocchis de betabel
1h 40min
Aguachile de jícama
15min
Aderezo de jengibre y naranja
5min
Aderezo de naranja y curry
10min
Souffle de chocolate
1 Std.
Cheesecake vegano, sin gluten
3 Std. 30 Min
Caldo loco huasteco
1 Std.
Sopa de frijoles Toscana
50 Min