Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rub dulce
- 4 dientes de ajo, pelados
- 75 g de azúcar mascabado
- 1 cdita de orégano
- 70 g de aceite de oliva
Aderezo quesos <br>
- 100 g de queso Gruyère
- 100 g de queso azul
- 100 g de queso crema
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
Corona de cerdo <br>
- 2 costillas de cerdo, racks completos, limpios, estilo francés
- 1 brócoli, completo, entero
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 6514 kJ / 1551 kcal
- Eiwitten
- 159 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 93 g
- Verzadigd vet
- 35 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1108 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan brioche
14 Std.
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1 Std.
Queso relleno yucateco
3h
Filete Wellington
14 Std.
Sal de romero
5 Min
Costillas de cerdo agridulces
40min
Bocados de jalapeño
40min
Filete de res con dos salsas
40min
Gin and tonic de lavanda
10min
Filete Wellington
2h 10min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Clericot
10min