![Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Porree Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Porree](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C550989E-99C6-411D-80FC-22A0FF770BA1/Derivates/C6966E5F-1EFF-42AC-9ABA-E47DA0608B93.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ziegenkäse-Soufflé und Porree
- Butter zum Einfetten
- 40 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 130 g Milch
- 140 g Ziegenfrischkäse
- ½ TL Salz
- 2 Eier, getrennt
- 500 g Wasser
- 300 g Porree, nur die weißen Teile, in Ringen (5 mm)
- 50 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
Joghurtsauce
- 60 g Ziegenfrischkäse
- 125 g Joghurt, 1,8% Fett
- 6 Stängel Schnittlauch, in Röllchen
- 2 - 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Spinat-Soufflé mit Käse
45 Min
Paradeisergranita mit Sellerie-Gurken-Salat
5h 50min
Zucchini-Omelette
50min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Gurkencremesuppe mit Garnelenspießchen
35 Min
Polenta-Pie
1h 50min
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Parmesan-Creme-brûlée
8h
Suppe mit Olivenöl, Knoblauch und Mandeln
5min
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30 Min
Käsesoufflé
50min
Karamellcreme (Flan)
3 Std.