Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ziegenkäse-Soufflé und Porree
- Butter zum Einfetten
- 40 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 130 g Milch
- 140 g Ziegenfrischkäse
- ½ TL Salz
- 2 Eier, getrennt
- 500 g Wasser
- 300 g Porree, nur die weißen Teile, in Ringen (5 mm)
- 50 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
Joghurtsauce
- 60 g Ziegenfrischkäse
- 125 g Joghurt, 1,8% Fett
- 6 Stängel Schnittlauch, in Röllchen
- 2 - 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Zabaglione
15 min
Zabaione mit Katzenzungen
1 Std.
Spargel mit Himbeervinaigrette und Mohn-Ziegenkäse
50 Min
Gemüse-Seetang-Tatar
45 Min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Lauch
45 Min
Zitroniges Lammragout mit Fisolen und Dillnudeln
1 godz. 50 min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45 Min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4h 30min
Kaffee-Sabayon
10 min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30 Min
Thunfischpâté
4j 20 menit
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30 Min