Birnen mit Schokoladen-Kardamom-Sauce
TM5

Birnen mit Schokoladen-Kardamom-Sauce

4.3 (36 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 g Wasser
  • 300 - 400 g reife Birnen (3-4), geschält, halbiert, entkernt
  • 100 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken (2-3 cm)
  • 100 g Sahne
  • 1 TL Honig
  • 1 ½ TL Kardamom
  • 50 g gehobelte Mandeln, geröstet,
    of 50 g Pistazien, ungesalzen, geschält, geröstet

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1480 kJ / 354 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
25 g
Vetten
25 g
Vezels
5.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten