Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 2 TL Salz und etwas mehr für den Porree
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 250 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Dinkelmehl
Belag und Fertigstellung
- 50 g natives Olivenöl
- 40 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 150 g Salami, in Scheiben (3 mm)
- 6 Feigen, getrocknet, geviertelt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2314 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2h 50min
Pizza auf römische Art
1 Std. 40 Min
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Summer sausage rolls
1h 10 min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2h 10min
Focaccia mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Mini-Focacce Phantasie
2 godz. 5 min
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
3h
Focaccia Tonnata
1 Std. 30 Min
Flammkuchen, klassisch
1 Std.
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1h 20min