Compatibele versies
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puddings
- 230 g strong brewed coffee
- 185 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 300 g caster sugar
- 150 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 75 g rum
- 75 g eggs (approx. 1.5 medium eggs), whisked
- 185 g plain flour, plus extra for flouring
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch fine sea salt
Chocolate Caramel Sauce
- 470 g whipping cream
- 1 ¼ Tbsp liquid glucose
- 150 g milk chocolate, small pieces or callets
- 240 g granulated sugar
- 75 g unsalted butter, cold, diced
- ice cream, for serving (optioneel)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 4437 kJ / 1064 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna Cotta
6h 15min
Sticky Toffee Puddings
1h
Chocolate Fondants
40min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Geen beoordelingen
Chocolate Sauce
10min
Chocolate syrup
20min
Sticky Toffee Puddings
1h
Palmiers Two Ways
1h 40min
Steamed Lemon Cake
2h 20min
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5h
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4h
Red Berry Cheesecakes in Jars
4h