Compatibele versies
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puddings
- 230 g strong brewed coffee
- 185 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 300 g caster sugar
- 150 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 75 g rum
- 75 g eggs (approx. 1.5 medium eggs), whisked
- 185 g plain flour, plus extra for flouring
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch fine sea salt
Chocolate Caramel Sauce
- 470 g whipping cream
- 1 ¼ Tbsp liquid glucose
- 150 g milk chocolate, small pieces or callets
- 240 g granulated sugar
- 75 g unsalted butter, cold, diced
- ice cream, for serving (optioneel)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 4437 kJ / 1064 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Sticky Toffee Puddings
1u.
Apple and Blackberry Pudding
1 Std. 15 Min
Romesco Dip
10min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 Std. 20 Min
Chocolate Fondants
40 Min
Lemon Delicious
50 Min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2 Std.
Sticky Toffee Puddings
1u.
Chocolate mousse
3h 20 min
Peach Pavlova
5h 30 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min