Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- aceite de oliva virgen extra (para engrasar)
Cobertura de chipirones y boletus
- 20 g de boletus deshidratados en trozos
- agua templada (para hidratar)
- 1 diente de ajo
- 6 - 7 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 40 g de aceite de oliva
- 250 - 300 g de chipirones enteros frescos (limpios) en trozos
- 50 g de vino blanco seco
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida (optioneel)
Masa
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 80 g de agua
- 40 g de manteca de cerdo
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Terminación
- 120 - 130 g de mozzarella fresca (1 bola, escurrida)
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1690 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 15.09 g
- Koolhydraten
- 31.16 g
- Vetten
- 24.36 g
- Vezels
- 1.66 g
Alternatieve recepten
Mandonguilles de abadejo
1小时
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Espaguetis integrales con almejas
1h 10min
Pizza alsaciana de calabaza y gorgonzola (Flammkuchen)
1h 30min
Canelones con ceps al foie
2h 50min
Bao buns a la catalana
2小时
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45 分钟
Tagliatelle con salsa de boletus
2h 30min
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30min
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1小时 45 分钟
Tarta flambeada alsaciana
1h 5min
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15min