Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- aceite de oliva virgen extra (para engrasar)
Cobertura de chipirones y boletus
- 20 g de boletus deshidratados en trozos
- agua templada (para hidratar)
- 1 diente de ajo
- 6 - 7 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 40 g de aceite de oliva
- 250 - 300 g de chipirones enteros frescos (limpios) en trozos
- 50 g de vino blanco seco
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida (optioneel)
Masa
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 80 g de agua
- 40 g de manteca de cerdo
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Terminación
- 120 - 130 g de mozzarella fresca (1 bola, escurrida)
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1690 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 15.09 g
- Koolhydraten
- 31.16 g
- Vetten
- 24.36 g
- Vezels
- 1.66 g
Alternatieve recepten
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1h 45min
Albóndigas de sepia y jamón
1 Std.
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10 min
Canelones
13 Std. 30 Min
Chips con puerro y gambas
25 Min
Canelones de ave Rossini
1 Std. 40 Min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min
Coca mallorquina de espinacas con sardinas
30 Min
Canelones con ceps al foie
2h 50min
Langostinos al romesco
15min
Calamares rellenos
2h