Apparaten en Accessoires
Couscous-Curry-Salat mit Kichererbsen
Voorbereiding 15min
Totaal 15min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Couscous225 g
-
Wasser kochend300 g
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben10 g
-
rote Zwiebel30 g
-
Möhren in Stücken120 g
-
Sultaninen25 g
-
Cashewkerne, geröstet, ungesalzen25 g
-
Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft1 Dose
-
Olivenöl50 g
-
Zitronensaft30 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Curry1 EL
-
Koriander grob gehackt, zum Garnieren1 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1311 kJ /
313 kcal
Vetten
12 g
Vezels
5.5 g
Koolhydraten
39 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
10 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1u. 45min
Bulgursalat
35min
Couscous-Gemüse-Salat
45min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2u. 45min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2u. 45min
Couscoussalat
50min
Kichererbsensalat
35min
Bunter Quinoa-Salat
50min
Tomaten-Couscous
20min
Couscous-Hack-Topf
30min
Bulgursalat
45min
Bunter Couscoussalat
25min