Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nogada
- 15 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 120 g de leche
- 200 g de crema ácida
- 90 g de queso de cabra
- 200 g de nuez de castilla, en mitades, limpia
- 10 g de jerez
- ½ cdita de canela en polvo
- 2 cdas de azúcar
Relleno
- 40 g de almendras, peladas
- 50 g de mitades de durazno en almíbar
- 240 g de manzana, en trozos
- 50 g de piñones
- 170 g de hongos cremini
- 220 g de champiñones
- 70 g de cebolla
- 180 g de jitomate, en cuartos
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 g de aceite de oliva
- 1 clavo de olor
- ½ cdita de canela en polvo
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 pizca de comino en polvo
- 2 cditas de sal gruesa
- 40 g de pasitas
- 4 chiles poblanos, asados, pelados y desvenados para rellenar
- granada, sólo los granos, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3125 kJ / 744 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de nopales con chile morita
30min
Pollo con mole verde
1h
Pan de elote
2h
Caldo de camarón
40min
Tamales de elote con rajas
4 Std. 45 Min
Chiles jalapeños rellenos de machaca de marlín
1h 10min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37 Min
Pancita de hongos
1h
Pozole de setas
1h
Chiles en nogada
1h
Tinga de col
35min
Crema de chile poblano
25min