Compatibele versies
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a listarelle
- 200 g di fagioli borlotti, lessati e sgocciolati
- 10 g di sale
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 200 g shirataky di konjac (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50 min
Chorizo insaporito
10 min
Pranzo probiotico multicolor
35 min
Bevanda energetica a base di mela, avena e avocado
10 min
Yogurt al té matcha con granola
40 min
Pudding alle albicocche e aceto balsamico
1 godz.
Moqueca
1 Std. 20 Min
Vermicelli cinesi con gamberi
1h 15min
Insalata in bicchiere raw
15 min
Kofta
40 min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1 godz.
Linguine al nero di seppia
45 min