![Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine) Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/71059E93-C374-4E9F-AEC4-520C976EFFB0/Derivates/C17C18C5-641C-4AA5-8175-2F075E504758.jpg)
Compatibele versies
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a listarelle
- 200 g di fagioli borlotti, lessati e sgocciolati
- 10 g di sale
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 200 g shirataky di konjac (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagioli in agrodolce
35min
Chips di quinoa e semi di chia
1 Std.
Subrics
50 Min
Marmitako
50 Min
Sandwich uova e crescione
35min
Riso Kashmiri
30 Min
Spiedini di pollo con riso al cumino e insalata tiepida di verdure
2h
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55 Min
Fettine di pollo alla curcuma e ceci
15 分钟
Verdure al curry
1 Std.
Straccetti di seitan ai funghi
30 Min
Risolatte basmati
1h 50min