![Clemole morelense Clemole morelense](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ECB29A78-E397-460E-BC2E-683195C0F37B/Derivates/B022DD94-06A6-40E1-8398-D908E6858B62.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite
- 1000 g de tomate verde, cortados por la mitad
- 3 g chiles serranos, sin tallos
- 65 g de hojas de perejil fresco
- 65 g de cilantro fresco
- 65 g de hojas de epazote, frescas
- 1 cdita de orégano
- 1 ½ cdita de sal fina
- 1 papa, mediana, cortada en cubos
- 2 calabacitas, cortadas en cubos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1256 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de garbanzos con nopales
50 min
Tinga de col
35 min
Ensalada de surimi
10min
Rajas con elote
20min
Chilacayotes rellenos con pipián
1sa 25 dk
Tamales de chícharo
2 godz. 15 min
Sopa de aprovechamiento
40 min
Chiles en escabeche
30 min
Caldo de habas con nopales
9 godz.
Tinga de pollo - Demo - presentadores
30 min
Arroz a la mexicana
50 min
Caldo tlalpeño
1sa 20 dk