Compatibele versies
Empapelados de salmón con jitomates deshidratados y cuscús
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ramitas de romero fresco, sólo las hojas
- 2 ramitas de tomillo fresco, sólo las hojas
- 3 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 2 dientes de ajo
- 70 g de cebolla de cambray, en trozos
- ½ limón amarillo, sólo la ralladura
- 9 jitomates deshidratados
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta blanca molida
- 220 g de cuscús remojado por 10-15 minutos
- 4 filetes de salmón frescos, limpios (125 g cada uno)
- 500 g de agua, caliente
- 10 g de aceite de oliva
- 1 cubo de caldo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1924 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30 Min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25 Min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 min
Cazuelitas de pepino con atún
20 Min
Taquitos de pescado low carb
50 min
Salmón en salsa de ajo, miel y cítricos
40 Min
Atún con salsa Vierge
50 min
Portobellos rellenos de pollo low carb
35 min
Pescado a la talla
40 Min
Pescado a la diabla
30 Min
Salmón al vapor con verduras de verano
30 Min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30 Min