Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 filetes de atún fresco, aprox. 200 g de cada uno
- 1 cdita de sal gruesa, o al gusto
- 60 g de aceite de oliva
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cda de vinagre de vino tinto
- 135 g de jitomate cherry
- 20 ramas de cebollín
- 1 rama de hinojo, sólo las hojas
- ½ cdita de pimienta negra entera, o al gusto
- ½ cdita de sal, o al gusto
- 950 g de agua
- 180 g de papas cambray
- 50 g de ejotes
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2671 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado en hoja santa
30 Min
Salmón al vapor con verduras de verano
30 Min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50 Min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40 dk
Ceviche blanco
30 Min
Salmón en salsa de ajo, miel y cítricos
40 dk
Salmón con hongos y puré de papa
45 Min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
25 Min
Ensalada de berros
30 Min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 dk
Pasta al pesto con salmón
40 dk
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30 Min