Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g de filetes de res, salpimentado
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 60 g de chile pasilla, sin venas, tallo ni semillas
- 250 g de jitomate
- 300 g de higos
- 750 g de vino tinto
- 250 g de agua
- 1 cdita de tomillo seco
- 2 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1496 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al tequila y chile pasilla
2ч.
Pollo en salsa de huitlacoche
45 min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 godz. 10 min
Pollo encacahuatado
45 min
Adobo con carne
50 мин.
Caldo de camarón
40 мин.
Robalo al mojo de ajo
1ч. 20 мин.
Pescado a la diabla
30 min
Pescado empapelado al chile serrano
30 min
Crema de chile poblano
25min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1ч. 45 мин.
Entomatado de cerdo
1 godz.