Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g de filetes de res, salpimentado
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 60 g de chile pasilla, sin venas, tallo ni semillas
- 250 g de jitomate
- 300 g de higos
- 750 g de vino tinto
- 250 g de agua
- 1 cdita de tomillo seco
- 2 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1496 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Pierna adobada navideña
1 godz. 45 min
Pescado a la talla
40 min
Sopa de pera y papa
30 min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1 godz. 45 min
Filete de res en salsa de chile morita
40 min
Lomo de cerdo en salsa de mandarina y nuez
1 Std. 20 Min
Pollo con mole verde
1 godz.
Bisque de langosta
45 min
Chiles en nogada
1 godz.
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Filete de res con salsa de jamaica
50 min