Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de gombos verts frais
- le jus d'un citron jaune
- 1 piment rouge frais, épépiné
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 1140 g de pilons de poulet, avec la peau (env. 10)
-
1
c. à café de fond de volaille
of 1 cube de bouillon de poule - 150 g de tomates concassées en conserve
- 50 g de bière pur malt
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 c. à café de sel
- 20 g de vinaigre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2432.3 kJ / 581.3 kcal
- Eiwitten
- 54.1 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 895.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porc vindaloo
2h 30min
Boulettes d'agneau à l'indienne
50min
Poulet yassa
12j
Korma d'agneau
13h 50min
Poulet mariné au curcuma et poivre noir, kasha aux épices
1h
Cachupa au porc et aux haricots
14 Std. 15 Min
Ragoût angolais de poulet aux cacahuètes et gruau de maïs
1h 5 min
Poulet à la sauce épicée
50min
Baozi et soupe chinoise
3h 15min
Roulé de bœuf à la brésilienne
1h 10min
Beignets de farine de haricots au lait de coco (acarajés)
45min
Poulet et riz aux sept-épices
35min