Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 880 g de viande de bœuf, tranchée finement (plat et rond de tranche ou rumsteck)
- 100 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 100 g de carotte, coupée en bâtonnet
- 80 g de haricots verts frais, coupés en lanières
- 2 saucisses, sans peau et coupées en lanières (env. 200 g)
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 80 g de vin rouge
- 750 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
-
2
c. à café de fond de viande
of 2 cubes de bouillon de viande - 300 g de riz
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 2129.4 kJ / 508.9 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 748.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bœuf Teriyaki accompagné de riz
2h
Brochettes de dinde tandoori
50 Min
Poulet tandoori
45 Min
Ragoût des Caraïbes et sa timbale de riz
9h 15min
Colombo de porc
1 Std. 15 Min
Biryani de dinde
8h 50 min
Chicken & biscuits
1 Std. 5 Min
Colombo de porc
1 Std. 20 Min
Poulet aux gombos à la brésilienne
50 Min
Poulet au basilic
2 Std. 30 Min
Tajine de poulet au miel et aux pruneaux
40min
Suprêmes de poulet au miel et citron vert, chutney à la mangue
1 Std. 30 Min