Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 880 g de viande de bœuf, tranchée finement (plat et rond de tranche ou rumsteck)
- 100 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 100 g de carotte, coupée en bâtonnet
- 80 g de haricots verts frais, coupés en lanières
- 2 saucisses, sans peau et coupées en lanières (env. 200 g)
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 80 g de vin rouge
- 750 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
-
2
c. à café de fond de viande
of 2 cubes de bouillon de viande - 300 g de riz
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 2129.4 kJ / 508.9 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 748.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet katsu au riz et curry
1 Std. 45 Min
Poulet à la pékinoise
45 Min
Riz frit au curry et aux crevettes
50 menit
Bœuf en papillote aux légumes verts
45 Min
Poitrine de porc à la sauce de soja
40 min
Bœuf teriyaki et riz
1 Std. 45 Min
Curry rouge thaï
1j
Bœuf au tamarin et riz gluant
8h 10 min
Poulet au basilic
2j 30 menit
Poulet piment-cacahuète
45 Min
Couscous marocain
50 menit
Curry d'agneau
1j