Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de poivron rouge, détaillé en lanières
- 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 120 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 300 g d'escalope de poulet, sans peau, détaillée en cubes (2 x 2 cm)
- 6 coeurs de laitue
- 1 filet d'huile d'olive extra vierge
- 1 trait de crème de vinaigre balsamique
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1384 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pommes de terre épicées dans leur peau
55 Min
Aubergines d'Almagro marinées
96u.
Ragoût de légumes façon ratatouille
1 Std.
Bœuf en papillote aux légumes verts
45 Min
Poivrons marinés
55 Min
Rouleaux d'été végétariens
1 Std.
Oignons farcis au jambon
1 Std.
Salade en verrines
15min
Œufs farcis
30 Min
Salade de pâtes au poulet, poire et roquette
50 Min
Verrine céréales et mousse kiwi
20min
Pommes de terre farcies sur lit d'oignons caramélisés
1h 10min