Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g de parmesan, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 300 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 10 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pommes de terre, épluchées et émincées en fines tranches (1-2 mm)
- 1 - 2 pincées de sel, pour la garniture
- 1 - 2 brins de romarin frais, rincés et séchés
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2719 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 106.5 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia apulienne
2 godz. 40 min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia fève, bacon et pecorino
3h 15min
Focaccia à la crème de fromage
Geen beoordelingen
Focaccias aux herbes
3h 45min
Focaccia aux olives
3h
Focaccia à la pomme de terre
2h 50min
Focaccia croquante
3h
Pains aux quatre fromages
45 Min
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Pain farci à la mozzarella
45 Min
Focaccia au thym
3h