Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
L'appareil à soufflé
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 6 jaunes d'œufs
- 60 g de whisky
- 30 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de café instantané
La meringue
- 3 blancs d'œufs
- 150 g de sucre en poudre
La finition
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 2 c. à café de cacao en poudre
- 18 grains de café au chocolat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1528 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 25.3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4h 30 min
Cocktail Spritz aux agrumes
12h
Douceur mangue-Passion
15 Min
Clémentine farcie au crabe
20min
Minestrone de fruits et crème au safran
40 min
Cocktail fraîcheur et douceur
5 min
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Choux meringués aux fruits de la Passion
2 godz. 45 min
Mignardises comme un Irish coffee
4h 10min
Verrines à l'italienne
3h 25min
Crème brûlée à la violette
2h 15min
Caille au pain d'épices et cassis
1h