Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
L'appareil à soufflé
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 6 jaunes d'œufs
- 60 g de whisky
- 30 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de café instantané
La meringue
- 3 blancs d'œufs
- 150 g de sucre en poudre
La finition
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 2 c. à café de cacao en poudre
- 18 grains de café au chocolat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1528 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 25.3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3h 15min
Granité citron vert et thym
3h 10min
Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil
3h 25min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Eton mess aux fruits rouges
2h 20min
Mille-feuille pomme-safran
3h 15min
Eton mess (Dessert meringué à l'ananas)
25min
Crème brûlée à la fraise
3h 10min
Crème brûlée au champagne
2 godz. 25 min
Salade rhubarbe-fraise et fromage blanc
50min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Île flottante au foie gras
25min