Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffing
- 70 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 100 g pine nuts
- 300 g mince (pork or chicken)
- ¼ - ½ tsp ground cinnamon, to taste
- ¼ - ½ tsp ground nutmeg, to taste
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g raisins
- 100 g prunes, pitted
- 2 - 3 Tbsp breadcrumbs
- 2 medium eggs
Chicken
- 1 chicken (approx. 2 kg)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Sauce
- 300 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 70 g unsalted butter, diced
- 180 g port
- 180 g dry white wine
- 200 g water
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 26.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Salad
1h 20min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Sweet Potato Spoon Bread
1 Std.
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Currywurst Sauce
30 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15min
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15min
Cod with citrus butter
50 Min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 Min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 Min