
Apparaten en Accessoires
Coconut lamb curry
Voorbereiding 25min
Totaal 2u.
4 portion
Ingrediënten
Masala paste
-
coconut oil1 tbsp
-
fresh coconut flesh (see Tips)50 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
dried chillies (Kashmiri chillies or long red chillies)2 - 4
-
fennel seeds½ tsp
-
whole cloves4
-
salt1 tsp
-
fresh curry leaves10
-
ground cinnamon1 tsp
Lamb
-
coconut oil1 tbsp
-
brown onions cut into halves2
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)1 tbsp
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tbsp
-
ground coriander1 tbsp
-
fresh tomato (approx. 80 g), cut into quarters1
-
salt1 tsp
-
boneless lamb shoulder cut into pieces (approx. 3-4 cm) (see Tips)800 g
-
coconut milk150 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)250 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
714 kcal /
2999.3 kJ
Eiwitten
56.4 g
Vetten
45.7 g
Koolhydraten
15.2 g
Vezels
11.7 g
Verzadigd vet
24 g
Natrium
1470.9 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland