Compatibele versies
Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g di acqua
- 200 g di taralli secchi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaino colmo di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 mazzetto di maggiorana fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 320 g di spaghetti
- 2 filetti di branzino (300 g circa cad.) a dadini (1 cm)
- 125 g di latte di cocco
- 2 lime, solo la scorza grattugiata (preferifiblmente biologici)
- 1 cucchiaio di polline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2715 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce con latte di cocco e riso (Bimby Friend)
30min
Crema di patate con polpo
1h
Pollo marinato servito con guacamole al lime
2u. 20min
Palamita in crema di finocchio
35min
Tartare al tonno e avocado
1h 15min
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2h
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
45min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1 Std. 40 Min
Pollo al Rum e cocco
2h 30min
Polpette di pollo giapponesi
50min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Polpette di polpo al profumo di limone e pepe verde
1h