Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, plus extra leaves for garnishing (see tip)
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 150 g onions (approx. 1 onion), cut into halves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp olive oil
- 2 limes, cut into halves
- 350 g chicken meat, skinless and boneless, cut into cubes (2 cm) (see tip)
- 750 g water
-
2
tbsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l) -
240
g canned sweetcorn kernels, rinsed and drained (weight after draining)
of 240 g fresh sweetcorn kernels - 240 g canned kidney beans, rinsed and drained (weight after draining)
- 190 g fresh tomatoes, finely diced
- 2 spring onions, trimmed and sliced
- 140 g red pepper, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- tortilla chips, to serve
- sour cream, to serve
- canned jalapeño chillies, drained, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2818 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed rice
25min
Red Beans and Rice
1h 15min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15min
Boiled eggs
20min
Lentil and spinach soup
50min
Asparagus cream soup
30min
Yellow Chicken Adobo
50min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Geen beoordelingen
Noodle soup
35min
Cream of Asparagus Soup
15min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Basic Basmati Rice
35min