Apparaten en Accessoires
Poppy seed and rosemary crispbread
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 15min
30 slices
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
wheat grains300 g
-
poppy seeds50 g
-
milk250 g
-
butter
-
fine salt½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
plain flour for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Eiwitten
3 g
Calorieën
314 kJ /
75 kcal
Vetten
4 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Homemade Gifts
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Windsor Bread
1u. 50min
Strawberry champagne cake
3u. 10min
Lollipops
40min
Fruit Ice Cream
5min
Frozen fruit sorbet
5min
Falafel
1u. 25min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Vanilla ice cream
12u.
Broccoli burgers with radish salsa
1u.
Sesame Biscuits
1u. 15min
Caramel toffees
2u.
Pavlova towers
4u. 30min