Poppy seed and rosemary crispbread
TM5 TM6

Poppy seed and rosemary crispbread

3.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 4 sprigs fresh rosemary, needles removed from stalk
  • 300 g wheat grains
  • 50 g poppy seeds
  • 250 g milk
  • 40 g butter, cut into pieces, plus extra for greasing
  • ½ - 1 tsp fine salt
  • ½ tsp freshly ground black pepper
  • 1 tsp ground cardamom
  • plain flour for dusting

Voeding
per 1 slice
Calorieën
314 kJ / 75 kcal
Eiwitten
3 g
Koolhydraten
7 g
Vetten
4 g
Vezels
1.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten