Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 540 g water
- 20 g fresh yeast
- 560 g flour
- ½ tsp sugar
- 30 g butter, cut in pieces
- 2 tsp salt
-
1
tsp citric acid
of 30 g lemon juice
Basil pesto
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 25 g pine nuts
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil leaves
- 75 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
Assembly
- 50 g olives, black or green, cut in rings
- 50 g sun-dried tomatoes, cut in slices
- flour, for dusting
- olives, to make eyes and mouth
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1534.4 kJ / 366.5 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 0.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Choux pastry
2h
Custard Layers
2 Std. 20 Min
Chicken and caramelised onion sausages
1 godz. 5 min
Jambalaya
35 min
Asturian rice pudding
1 godz.
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 godz. 30 min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1 Std. 35 Min
Banana Cream Pie
4h 15 min
Garlic dip (toum)
15 min
Baked spinach and eggs
35 min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Cucumber Soup
25 min