Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 540 g water
- 20 g fresh yeast
- 560 g flour
- ½ tsp sugar
- 30 g butter, cut in pieces
- 2 tsp salt
-
1
tsp citric acid
of 30 g lemon juice
Basil pesto
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 25 g pine nuts
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil leaves
- 75 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
Assembly
- 50 g olives, black or green, cut in rings
- 50 g sun-dried tomatoes, cut in slices
- flour, for dusting
- olives, to make eyes and mouth
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1534.4 kJ / 366.5 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 0.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grisons Barley Soup
55min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1h 45min
Pickled Grated Carrots (TM5)
Geen beoordelingen
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30 Min
Bread Pudding with Red Berries
55min
Crostini with mushrooms and fontina
35 Min
French Onion Soup (TM6)
1 godz.
Grated Potato Pancakes (TM5)
35 Min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 Min
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1 Std. 15 Min