Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de queso gruyère en trozos
Puerros
- 1000 g de agua
- 800 g de puerros (solo la parte blanca)
Bechamel y gratinado
- 50 g de harina de trigo sarraceno
- 40 g de mantequilla (y un poco más para untar)
- 400 g de bebida de soja
-
1
pellizco de nuez moscada molida
of 1 pellizco de curry en polvo - 4 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1244 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor con bechamel
55min
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Espaguetis de calabacín picantes
30min
Acelgas con bechamel
50min
Miniquiches de lombarda con queso de cabra
1h
Parmentier de setas
1h 10min
Hojas de repollo rellenas de mijo con salsa de setas
1h 40min
Lasaña de calabacín y champiñones con queso de cabra
50min
Guarnición de puerros caramelizados al whisky
20min
Lasaña de morcilla de Burgos
45min
Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)
1h 10min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45min