Compatibele versies
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 espárragos blancos
- 1200 g de agua
- 3 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 200 g de guisantes congelados
- 1 hoja de puerro (la parte verde, cortada en tiras de 5 mm)
- 3 rebanadas de pan de molde
- 50 g de cebolleta
- 150 g de pimiento verde italiano en trozos
- 1 diente de ajo
- 20 g de vinagre
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 cucharaditas de huevas de salmón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 966 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de coliflor con sorpresa
45min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Vichyssoise de espárragos
30min
Vasitos de espárragos con salpicón
10min
Sopa de pepino con brochetas de langostinos
35min
Crema de guisantes con navajas al vapor
50 Min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Crema de mejillones
1h
Crema de canónigos. Brócoli con salsa de aceitunas negras
45min
Crema de espárragos blancos
25 Min