Compatibele versies
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 espárragos blancos
- 1200 g de agua
- 3 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 200 g de guisantes congelados
- 1 hoja de puerro (la parte verde, cortada en tiras de 5 mm)
- 3 rebanadas de pan de molde
- 50 g de cebolleta
- 150 g de pimiento verde italiano en trozos
- 1 diente de ajo
- 20 g de vinagre
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 cucharaditas de huevas de salmón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 966 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de espárragos blancos
25 λεπτ.
Crema de champiñones
20 λεπτ.
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Crema de canónigos
20 λεπτ.
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25 λεπτ.
Vichyssoise de apio
40 Min
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
45min
Vichyssoise de espárragos
30 λεπτ.
Gazpacho de espárragos verdes
2 Std.
Crema de apio nabo con perlas de plancton y erizos
1h 15min
Crema de acelgas y piñones
45min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45min