Compatibele versies
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
- 40 g de aceite de oliva
-
500
g de apio nabo en trozos
of 500 g de nabos en trozos - 1 manzana Golden en trozos y sin pepitas (100-150 g)
- 800 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 12 - 18 mejillones en escabeche
- 1 - 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 423 kJ / 101 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 7.4 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de hinojo
30 min
Crema de apio
40 min
Crema de calabacín y aguacate
30 min
Crema de apio nabo con perlas de plancton y erizos
1h 15min
Crema de acelgas y piñones
45 min
Sopa de manzana y apio
45 min
Crema de chirivía y manzana
30 min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Sopa de endibia y manzana con brocheta de tofu
30 min
Crema de escarola con queso feta
35 min
Crema de espárragos blancos
25 min
Vichyssoise de apio
40 min