Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g de puerros (sin la parte más verde)
- 25 g de chalota
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- ¼ de cucharadita de cúrcuma molida
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 450 g de caldo de verduras
- 4 huevos
- 2 cucharadas de pipas de calabaza tostadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 647.7 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías verdes con chalotas y champiñones
45 min
Coles de Bruselas a la mostaza
20 min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15 min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 min
Espaguetis de calabacín picantes
30 min
Hinojo con tomates y aceitunas
45 min
Guarnición de puerros caramelizados al whisky
20 min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1h 15min
Papillote de pencas de acelga
30 min
Salteado de escarola con puerros
20 min
Salteado de repollo y calabaza
15 min
Ensalada de lombarda y pera
10 min