Compatibele versies
Knoblauch-Spaghetti mit Robiola, Basilikum-Tomaten-Sauce und Ofentomaten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ofentomaten
- 300 g Cherry-Tomaten, evtl. noch an den Rispen lassen
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- 1 TL Honig
- 1 Zweig Rosmarin
Knoblauch-Spaghetti
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 frische Chilischoten, entkernt, halbiert
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Olivenöl
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 500 g Spaghetti
Basilikum-Tomaten-Sauce mit Robiola
- 4 Knoblauchzehen
- 1 Gemüsezwiebel (ca. 300 g), geachtelt
- 50 g Olivenöl
- 500 g Tomaten, vollreif (z.B. Marzano), geachtelt
- 140 g Tomatenmark
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele, in Streifen und 3 Stängel für die Ofentomaten
- 300 g Robiola, in 4 Scheiben geschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 5839 kJ / 1394 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 93 g
- Vezels
- 11.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta all´arrabiata
30 Min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30 Min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45min
Spaghetti alla "Norma"
35 Min
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45min
Sauce all'Arrabiata
25 Min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25 Min
Spaghettini mit Paprika
1 Std.
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1h 20min
Aglio e Olio für Spaghetti
10min
Spanische Kartoffeln
40min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35min